ÉTLAP

Étlapunkat a szezonális alapanyagok megjelenéséhez igazítva, évente több alkalommal is megújítjuk.
Ételeink mindenkor frissen készülnek, és a harmónia jegyében lettek megalkotva.
Kérdéseikkel forduljanak bizalommal felszolgálóinkhoz, akik örömmel állnak rendelkezésükre.

 

LEVESEK
 
MARHA CONSOMMÉ, BRICK, GOMBA, PETREZSELYEM 2 580
CSICSÓKA, KACSA, KELBIMBÓ, BIRSALMA 2 680
ELŐÉTELEK
 
KECSKESAJT, CÉKLA, MALÁTA, KAKUKKFŰ 3 580 
ANTIPASTI (SZALÁMI, PROSCIUTTO, MOZZARELLA, SZÁRÍTOTT PARADICSOM, BÉBI RÓMAI) 3 680
KIRÁLYRÁK, UBORKA, ZÖLDBORSÓ, MENTA 3 780
KACSAMÁJ, PORTÓI, BRIÓS, FÜGE, THAI BAZSALIKOM 3 980 
FŐÉTELEK
 
RIZOTTÓ, GOMBA, ZELLER, KAKUKKFŰ 4 280
MALACCSÁSZÁR, KELBIMBÓ, BURGONYA, ALMA, SZEZÁM 4 980
SERTÉS SZŰZ, FEHÉRBAB, GYÖNGYHAGYMA, ZSÁLYA 5 280
KACSAMELL, KÖRTE, ÉDESKÖMÉNY, VANÍLIA 5 380
NYÚL, KÁPOSZTA, CHORIZO, CHIPOTLE, PETREZSELYEM 5 480
ÖRDÖGHAL, CSICSÓKA, VANÍLIA, BERGAMOT 5 580
RIB-EYE, PASZTERNÁK, PÓRÉHAGYMA, CHILI 6 980
DESSZERTEK
 
FONDANT, CITROM, KÖRTE, THAI BAZSALIKOM 2 680
GESZTENYE, NARANCS, VANÍLIA, CITROMFŰ 2 780
SAJT VARIÁCIÓ 2 880

 

 

BORLAP 

Borainkat kíváló hazai pincészetek kínálatából nagy gonddal válogattuk össze, séfjeink közreműködésével.
Forduljon bizalommal felszolgálóinkhoz, ha tanácsra van szüksége az ételeihez legjobban illő borok kiválasztásában!

 

HABZÓ BOROK / PEZSGŐK
   palack  1dl
PROSECCO BORTOLOMIOL VALDOBBIADENE 7 800 2 100
KREINBACHER EXTRA DRY SOMLÓ 8 000 2 200
SAUSKA ROSÉ EXTRA BRUT VILLÁNY 10 400 -
STEENBERG, SAUVIGNON BLANC BRUT DÉL-AFRIKA 12 500 3 200
TORELLO CAVA BRUT MAGNUM SPANYOLORSZÁG, 2011 22 000 -
BILLECART-SALMON BRUT RÉSERVE FRANCIAORSZÁG 26 000 -
VEUVE CLICQUOT PONSARDIN FRANCIAORSZÁG 33 800 -
BILLECART-SALMON BRUT ROSÉ FRANCIAORSZÁG 42 800 -
FEHÉR BOROK
     
KOVÁCS ÉS LÁNYA, KISFRANCIA GYÖNGYÖSTARJÁN, 2016 3 800 -
WINELIFE, ZÖLDVELTELINI SOPRON, 2016 4 500 800
MARTINUS BALATONFELVIDÉK, 2016-17 5 400 1 050
KVASZINGER, SÁRGAMUSKOTÁLY TOKAJ-HEGYALJA, OLASZLISZKA, 2016 5 500 1 050
IVÁNCSICS, IRSAI OLIVÉR SOPRON, 2015-16 5 800 1 080
HERTZKA, PINOCSICCSÓ BALATONCSICSÓ, 2016 6 500 1 150
TÁNCZOS ZOLTÁN, ZENGŐ SEL. BALATONFÜRED-CSOPAK, 2015 7 800 1 300
ZSIRAI, SZAMORODNI 0,5L TOKAJ-HEGYALJA, MÁD, 2008 8 000 2 050
GRÁL, PINOT GRIS BATONAGE TOLNA, GYÖNK, 2015 8 200 1 400
2HA, OLASZRIZLING SZENT GYÖRGY-HEGY, 2015 8 300 1 400
SKRABSKI, RAJNAI RIZLING BALATONVILÁGOS, 2016 8 800 1 500
LÉGLI, JÁNOS-HEGY DÉL-BALATON, 2016 8 800 1 500
VÁLI PÉTER, KÉKNYELŰ BADACSONY, 2016 9 800 1 800
TORNAI, JUHFARK SOMLÓ, 2013 8 800 1 500
KARÁDI-BERGER, PALANDOR TOKAJ-HEGYALJA, ERDŐBÉNYE, 2012 9 400 1 700
LÉGLI, LANDORD DÉL-BALATON, 2015 9 800 1 800
GILVESY, RAJNAI RIZLING SZENT GYÖRGY-HEGY, 2014-15 10 600 1 900
ZSIRAI, KÖZÉPHEGY TOKAJ-HEGYALJA, MÁD, 2015 10 600 1 900
ST. ANDREA, ÖRÖKKÉ EGER, 2015 11 800 2 050
BOTT FRIGYES, HÁRSLEVELŰ GARAM-MENTE, MÚZSLA, 2016 14 200 2 200
SZENT TAMÁS, PERCZE TOKAJ-HEGYALJA, MÁD, 2013 17 000 2 800
SZENT TAMÁS, FURMINT TOKAJ-HEGYALJA, MÁD, 2013 33 000 5 800
ROZÉK
     
DÚZSI TAMÁS, ROSÉ SZEKSZÁRD, 2016 4 500 880
HERTZKA, ROSÉ BALATONCSICSÓ, 2017 4 500 880
SAUSKA, ROSÉ VILLÁNY, 2016-17 5 200 1 050
VÖRÖS BOROK
     
KONYÁRI, CABERNET SAUVIGNON DÉL-BALATON, 2015 5 300 980
HEUMANN, KADARKA VILLÁNY, 2015 5 500 980
LOSONCI, PINOT NOIR MÁTRA, 2016 7 500 1 280
LAJVÉR, SIGNUM CUVÉE SZEKSZÁRD, 2013 7 900 1 380
HEIMANN, BIRTOKBOR SZEKSZÁRD, 2014 9 800 1 800
LAJVÉR, BIKAVÉR SZEKSZÁRD, 2012 9 800 1 800
KONYÁRI, JÁNOS-HEGYI DÉL-BALATON, 2015 10 800 1 950
IKON, EVANGELISTA DÉL-BALATON, 2012 10 800 1 950
PANNONHALMI, PINOT NOIR PANNONHALMA 2015 11 400 2 200
ST. ANDREA, HANGÁCS EGER 2013 13 800 2 400
GERE, SYRAH VILLÁNY, 2015 14 800 2 500
DIBONIS, CABERNET SAUVIGNON SZABADKA, 2008 15 800 2 500
MALATINSZKY, MERLOT SOPRON, 2007 17 800 2 600
ST. ANDREA, HANGÁCS CUVÉE EGER, 2011 19 200 3 200
2HA, TABUNELLO SZENT GYÖRGY-HEGY 2015 19 200 3 200
HEIMANN, BARBÁR CUVÉE SZEKSZÁRD 2015 19 200 3 200
GERE, SOLUS MERLOT VILLÁNY, 2011 27 800 4 800
2HA, COURAGE CUVÉE SZENT GYÖRGY-HEGY, 2012 32 800 5 800
SAUSKA, 5 CUVÉE VILLÁNY, 2011 52 000 8 800
DESSZERT BOROK
     
OREMUS, SZAMORODNI TOKAJ-HEGYALJA, TOLCSVA, 2015-16 7 500 2 200
FANNI KERTJE, 5 PUTTONYOS ASZÚ TOKAJ-HEGYALJA, TARCAL, 2001 18 800 2 600
OREMUS, 6 PUTTONYOS ASZÚ TOKAJ-HEGYALJA, TOLCSVA, 2006 38 000 4 200
KÜLFÖLDI BOROK
     
MATUA, SAUVIGNON BLANC ÚJ ZÉLAND, 2016 11 500 2 150
KAIKEN MALBEC, ULTRA ARGENTINA, 2015 11 500 2 150
PACO & LOLA ALBARINO SPANYOLORSZÁG, 2016 11 800 2 150
WILLIAM FÈVRE, CHABLIS BURGUNDIA, FR., 2015 13 800 2 400
SEPP MOSER, RESERVE BÁNFALU, AT., 2014 13 800 2 400
CLEMENSBUSCH, RIESLING MOSEL, NÉMETO., 2013 14 500 2 450
ANTINORI RISERVA, CHIANTI TOSZKÁNA, OLASZO., 2013 15 800 2 600

 

 

BISTROT LUNCH 

Napi ebédmenü hétköznapokon 12:00 és 15:00 között

3 fogás ára: 2780Ft

 

HÉTFŐ Bébi spenót, mozarella, cékla
Borjúszűz, ördögszekérgomba, paszternák püré
Alma sorbet, crumble, ganache
KEDD Erőleves, wonton, pak choi
Tagliatelle, kagyló, chili
Mák, csokoládé, gyömbér
SZERDA Gomba velouté, pármai sonka, petrezselyem
Sertéspofa, polenta, popcorn
Paradicsom, bazsalikom, fehér csokoládé
CSÜTÖRTÖK Kecskesajt, dió, madársaláta
Kacsamell, édesburgonya, lilakáposzta
Pisztácia, mazsola, karalábé
PÉNTEK Burgonya, karfiol, zöldborsó
Csirkemell, sárgarépa, lilakarfiol
Sablé, menta, kefir

 

 

 Felhívjuk kedves figyelmüket, hogy konyhánk minden nap, 16-18 óra között szünetet tart. Ezen periódus alatt, ételrendeléseknek sajnos nem tudunk eleget tenni, csak italokat áll módunkban felszolgálni. A konyhát este 22.30-kor zárjuk, így kérjük számoljanak azzal, hogy rendeléseket legkésőbb 22.15-ig tudunk felvenni. Megértésüket köszönjük!

Feltüntetett áraink után 12% szervízdíjat számítunk fel. 

 

 

 

 

INFO:

  • ÜZLETVEZETŐ: CZENKI TIBOR

ELÉRHETŐSÉGEINK:

  • INFO@MONKS.HU
  • +36 30 789 47 18
  • WWW.MONKS.HU
  • 1052 BUDAPEST, PIARISTA KÖZ 1.

NYITVA TARTÁS:

  • HÉTFŐ-VASÁRNAP: 11-23 ÓRÁIG
  • KONYHA ZÁRÁS: 22.30-KOR

LIKE US ON FACEBOOK

 
Valentin-napi ajánlatunk
2018. Február 14.
Részletek >>